tirsdag 2. januar 2018

Bokliste Jan - Des 2018

Du ser ikke mer enn du forstår av Lisa Aisato,
som var det siste jeg brukte penger på i 2017
For å holde orden på hva jeg har lest lager jeg i år igjen en liste å støtte meg til. I fjor leste jeg 168 bøker, noe som er mindre enn de foregående årene, så det tyder på at jeg har greid å gjøre andre ting enn å lese - det er bra!

I mange av omtalene mine vil du se at jeg har merket med "leseeksemplar". Det betyr ikke at jeg er kjøpt og betalt av forlaget, men at de har ønsket å sende meg boken, i håp om at jeg vil lese og blogge om den. Mine tanker om bøkene er min ærlige mening om det jeg har lest.

Håper mange har lyst til å følge bloggen også i år ☺Boklisten finner du igjen på høyre side i bloggen, sammen med de 10 boklistene som har gått før denne. Etter hvert som jeg leser legger jeg inn lenke til omtalen min her, sammen med terningkast.

Siden vi bokbloggere nominerer norske nye bøker til Bokbloggerprisen, samler jeg de nye norske bøkene jeg leser i en fane, som du finner igjen øverst på bloggen.

Lest i 2018:
 1. Camron Wright - En lykkens dag - 5
 2. Kari Vogt - Hva er islam? - 5
 3. Ketil Bjørnstad - Oda! - 5
 4. Asbjørn Bakke - Erik Bye - 5
 5. Sigrid Undset - Kristin Lavransdatter - 
 6. Colleen Hoover - Det ender med oss - 4
 7. Jenny Erpenbeck - Alle dagers ende - 

2 kommentarer:

 1. Hvordan klarer du å lese så mye? Jeg mener - HÆH? Allerede 5 bøker og det er 3.januar? PRESTASJONSANGST! hehe... Jeg liker å lese andres mål, så kommer jeg kanskje i mål med egne mål etterhvert. Har ett definert mål for 2018. Lese og blogge mer enn desember 2017. Der var det 2 - TO?!? - bøker lest, og null blogget. Jeg kan kun bli bedre. Myyyyyhyyye bedre! Godt nyttår Tine!

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nyttår til deg også Marianne! Med en kort lydbok på øret og en slukebok, var det bare Oda! som tok litt tid. Den begynte jeg på dagen før nyttårsaften. De fleste har helt andre mål enn meg, som gjerne vil lese mindre for hvert år :) Mer enn 2 bøker og 0 blogging, det greier du fint! Jeg skal prøve å lese uten å blogge av og til, og gi hver bok bedre tid, så kanskje mer fester seg.

   Slett